Bedankt!

Een blijk van waardering aan mijn sponsoren, supporters en overige fans is het jaarlijks organiseren van een fandag. Afgelopen zaterdag was het weer zover. Deze dag betekende de figuurlijke aftrap van mijn nieuwe sportjaar. Niet zomaar een sportjaar, maar een Pré Olympischjaar.
Zaterdag heb ik laten zien waar ik sta in mijn vierjarenplan. Hebben we middels een quiz en mijn persoonlijke toelichting teruggeblikt op het afgelopen sportjaar. En uiteraard vooruitgeblikt op het komende sportjaar! Mijn planning prijsgegeven en de gemaakte keuzes toegelicht. Hierna volgde een leuke presentatie van mijn fysiotherapeut, Herbert Ruesink, over het fysio zijn van een topsporter. Er werd gretig gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot het proefrijden op de elliptigo en ook werd er een zeer fanatiek potje gelasergamed! Een goed gesprek, gezellig kletsen, mij uitvragen, mijn trainer aan de tand voelen en / of andere mensen uit mijn begeleidingsteam behoorden ook tot de mogelijkheden.

Als je gasten dan weggaan, je bedanken en later nog een persoonlijk bericht sturen met rake woorden, dan weet je dat dit ontzettende gewaardeerd wordt. Bedankt voor jullie komst!

De sportieve aftrap maak ik a.s. zaterdag, bij de 54ste AVDcross in Dwingeloo.

Word ook supporter / sponsor en reis mee naar Tokyo 2020

Laat een reactie achter