Olym­pische Spelen 2021

#Onmy­way­to­Tokyo #Reisjemee? En help je mijn droom waar­maken?

Olympisch atleet. Zo mag ik mij sinds augustus 2016 noemen, een titel om trots op te zijn! In Rio eindigde mijn eerste Olympische-reis, want zo mag je het traject naar 's werelds grootste sportevenement zeker noemen. Met het eindigen van mijn eerste Olympische-reis startte gelijk mijn tweede, op weg naar 2021.

Een reis die ik alleen kan volbrengen met steun van mijn begeleidingsteam, familie, vrienden, sponsoren en fans. Samen gaan we ervoor en samen gaan we die Spelen halen. Samen maakt iedereen sterker, mij in het bijzonder. En ook jij kunt deel uit maken van mijn Olympische-reis, mijn Olympische team.

Alvast bedankt!

Direct naar formulier

Of

Doe hier een eenmalige donatie

Hoe reis je mee?

Dit zijn de opties om mijn Olympische reis naar Tokyo te steunen en van dichtbij te volgen en daarmee deel uit te gaan maken van mijn team:

Ontvang iedere maand een kaartje (v.a. € 3,50 per maand)

Vanaf € 3,50 per maand (t/m augustus 2021) ontvang je van mij elke maand een fotokaartje in je brievenbus. Met mijn belevenissen van de maand in de vorm van (privé)foto's, korte (privé)verhalen, nieuwste nieuwtjes en/of agendatips. Daarnaast ontvang je belangrijk nieuws en primeurs via de mail. Eerst drie maanden op proef (€ 11,-) is mogelijk.

Een plekje op mijn auto (€ 10,- t/m € 25,- per maand)

Van € 10,- tot en met € 25,- maand (t/m augustus 2021) ontvang je niet alleen iedere maand een kaartje in je brievenbus, maar reis je ook (bijna) letterlijk met mij mee. Jouw logo krijgt een plekje op het dak van mijn in Japanse stijl beplakte auto. Heb je geen eigen bedrijf of eigen logo? Maak dan bijvoorbeeld een logo met je vriendengroep, familie, jou alleen, laat je initialen plaatsen, … Denk creatief, dat doe ik ook!

Een meer zichtbare plek op mijn auto en .. ? (meer dan € 25,- per maand)

Vanaf € 25,- per maand (t/m augustus 2021) krijg je naast het maandelijkse kaartje ook een plaatsing van jouw logo op mijn auto. Maar nu een plek die meer zichtbaar is, namelijk op de zijramen of de opstaande dakrand. Daarnaast krijg je nog overige, nader te bespreken, wederdiensten.

Toepasselijk bedankje bij eenmalige gift

Een eenmalige gift is ook van harte welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van mij eenmalig een toepasselijk bedankje.

Jaarbedragen zijn uiteraard ook mogelijk. Heb je nog vragen? Mail mij.

 

JA, ik reis mee!

Jouw logo op mijn auto

Ontwerp auto door AD Drukwerk & Design uit Dwingeloo. Beplakking wordt gedaan door Exalto Reclame uit Diever. Logo's t/m 25 Euro op het dak.

  

Supporters

Lute
Henk en Alie
Ramon & Marieke
Tjeerd
Elly & Anro
Erik
Gerard
Stefan
Ard-Jan
Gré & Anthony
Johannes
Ferry
Jannie
Claudia
Wim
Henk
Peter
Johan
Klaas
Pieter
Familie Driesprong
Jaques
Erik
Merlin
René en Marga
Joost
Martin
Karin
Rommy
Bestuur AV Heerenveen
Yvonne
Theo
M.H.M.
Tjerk
Sietse en Bea
Jacco
Klaas
Anjo
den Heijer
fam. Sjabbens
Hennie
Roel
Abby
Joost
Britt
Ron Julia
Ron
fam de Vries / Paarhuis
Maurice
Bert

Herbert
Ed
Alex
Hilbert
Kevin
marco
Col

Wout

Jolanda
Albert

Jordi
Johan
Dennis

Rob
Harry

Frans
Roland

Astrid

Harry

Seb

Jantje

Jans
Joyce
Leo
Martine
Annette
Bert
Ingrid

Annette
Jaap
Jan
Fam. Muller
Robbin en Esther
Youri
Lydia
Taco
Elly
Peter
Arne
Fred
Peter
Anja

Corina

Adri
Jan-Rein
Roland
Paul
Jurjen
Eline