Blik vooruit

Mijn geplande rustperiode loopt op z’n eind, en daar ben ik blij van. Het herstel na de marathon voelde alsof ik een tien kilometer had gelopen. Hmmm, is dat niet gek? Ja en nee. Ja, want het was gewoon 42,195km. Nee, want ik heb fysiek bij lange na niet het maximale uit mezelf kunnen halen. En toch neem ik de geplande rust. Al voelt het niet of het nodig is, ik mag niet vergeten dat er wel een intensieve voorbereiding is geweest die mogelijk veel meer van mijn lichaam vroeg dan de marathon zelf. Zo bekeken is drie weken rust op weken en weken van voorbereiding een peulen schilletje.
De rustperiode is zeker weten nuttig gebruikt. Ik heb de details van mijn planning voor het komende, pré-Olympische!, sportjaar kunnen uitwerken. Dat houdt in: wedstrijden gepland, trainingsstage gepland én een persoonlijke haas vast gelegd voor mijn Olympische limiet poging.
De korte termijn wedstrijdplanning kun je hier na 20 oktober vinden.
Op 20 oktober organiseer ik een fandag. Naast gedetailleerde informatie over het afgelopen sportjaar en het komende sportjaar, kun je wellicht iets opsteken van mijn vaste fysio, kun je ook proefrijden op een elliptigo, je lekker uitleven met een potje lasergamen in de buitenlucht en/of gewoon mij het hemd van het lijf vragen.
Ik hoop op een gezellige drukte. Opgave graag voor 16 oktober, zie de opgave knop onder “reis mee” of klik op “fandag” in mijn agenda. Vind je Dwingeloo te ver rijden voor een middagje weg? Informeer dan eens bij mij voor geschikte overnachtingsplekken en / of een goede stek voor een hapje eten.

Laat een reactie achter