Inmiddels zit ik alweer twee weken in Sankt Moritz, nog “maar” twee te gaan. Nog twee weken Sankt Moritz betekent nog zes weken tot Berlijn! Ik verkeer hier in uitstekend gezelschap, het is schitterend weer (op wat stormachtige middagen en een regendagje na) en de trainingen gaan voortvarend tot bovenverwachting goed, kortom een goeie mix van ingrediënten voor een geslaagde hoogte stage. Dat maakt dus ook dat de tijd, het is cliché ik weet het, voorbij vliegt! Zoals de meesten van jullie wel weten wissel ik mijn hardlooptrainingen graag af met zwemmen, fietsen, elliptigorijden of stevig wandelen. Op de fiets is het de uitgelezen kans om de omgeving nog verder te ontdekken. Een enkel nieuw ontdekt pad is geschikt om te rennen, maar de fietsroute van vanochtend is dat allerminst! Als je van een uitdaging houdt en hier eens bent volg dan zo’n fietsroute waarbij op de pijltjes een fietser met rugtasje op z’n achterwiel staat! Vandaag route 672 gedaan. Met 1160 hoogte meters geklommen tot 2505m hoogte! Wat een uitzichten, we hebben echt optimaal genoten!
Nog twee weken hier dus. En dan vanuit hier rechtstreeks naar Tilburg voor de Tilburg Ten Miles Ladiesrun 10km, de laatste tussenstop opweg naar Berlijn!

2 reacties

  1. Wietze op 19 augustus 2019 om 07:31

    Mooi dat het goed gaat..

  2. Klaas Leffring op 19 augustus 2019 om 18:21

    Dat lopen ziet er zeer energiek uit, bedenk wel dat wat je omhoog komt ook weer naar beneden gaat. Iets vlakker lopen is dan beter, maar dat weet je vast wel, ik ben maar een ouwe zeur. Succes daar boven de wolken.
    Hartelijke groeten, Klaas

Laat een reactie achter