Gisteren reden we terug vanuit Sankt Moritz, een reis van tien uur, maar wel inclusief drie kwartier rennen langs de Hockenheimring. Dat rennen onderweg was een goede keus, want hierna waren de files op onze route foetsie. Een dag na terugkomst van hoogte, na een week waarin ik een behoorlijke trainingsomvang draaide (vrijdag nog ruim 2uur duurloop), was ik heel nieuwsgierig hoe mijn tien kilometer vandaag zou gaan.
Nou ik kan je zeggen die ging goed! Ik liep geen super snelle tijd (34.25??), maar het gevoel dat ik erbij had, dat is het belangrijkste, en dat was echt goed. Het voelde krachtig en ontspannen, diep gaan, echt diep in het rood dat lukte me niet. Dat zal door de hoogte stage zijn, het feit dat ik nog zoveel omvang draaide deze week en doordat ik nog niet mijn topvorm  te pakken heb. Die topvorm is er over vier weken, daar ben ik na vandaag nog meer van overtuigd dan ik al was.
Na de wedstrijd gelijk ging ik gelijk uitlopen, eten, naar de prijsuireiking (3e Ned.) en douchen. En i.p.v. zware benen, ben ik nu vol energie, ook dat is een goed teken. De laatste puntjes kunnen op de “i” gezet worden, op naar Berlijn!!!

3 reacties

  1. ElliptiGo-Drenthe op 1 september 2019 om 19:09

    Gefeliciteerd. En nu op naar Berlijn!

  2. Wietze J. op 2 september 2019 om 15:29

    ToP, je komt op tijd in de juiste modulles…

  3. rik op 5 september 2019 om 15:14

    lekker lopen,hopelijk in Berlijn wel een uitslag en geen excuus achter als het tegenzit. succes.

Laat een reactie achter