Voor wie op één van mijn fandagen was die wist al dat het mijn wens is, die weten ook al hoe mijn weg ernaartoe uitziet, de marathon van Tokyo op 1 maart 2020.

Mijn wens gaat in vervulling! Volaresports heeft voor mij een startplaats in het eliteveld weten te bemachtigen. Ik ben zo blij! Het was tot afgelopen week slechts een plan dat ik uit de kast haalde en waarvan we (mijn begeleiding en ik) de puntjes op de “I” aan het zetten waren. Nu het officieel is kan ik die puntjes op de “I” met watervaste stift gaan zetten!

Toevoeging van Volaresports:” We hadden negen atleten aangemeld en Andrea is als enige toegelaten.”

In de voorbereiding naar 1 maart, mijn Olympische kwalificatie moment, neem ik twee wedstrijden mee, de Sylvestercross in Soest op 31 december en de halve marathon van Egmond. En heb ik een hoogtestage van ruim drie weken gepland.
Ben ik dan al weer 100% belastbaar en hoef ik me niet te overhaasten om snel fit te worden? Nee. Ik heb een goed team van professionals om mij heen, die mij stuk voor stuk en in goeie samenspraak, begeleiden om mij weer 100% belastbaar te maken. En we zijn echt al een heel eind op weg! Ervaring uit het verleden heeft ons geleerd dat ik goed kan revalideren en sterk(er) terug kan komen. De tijd is kort, maar zeker niet te kort. We, vooral ik, gaan hard, maar met verstand aan het werk om op 1 maart weer in marathontopvorm aan de start te staan!

Volg mijn belevenissen, ook vanuit Namibië  (hoogtestage), op de voet door je aan te melden als supporter of sponsor en ondersteun hiermee mijn sportieve droom!

1 reactie

  1. Wilma en Bart Bralten op 25 november 2019 om 18:27

    Ga zo door Andrea , heel veel succes gewenst.Wij blijven je volgen