Paris j'arrive!

Rio, Tokyo, Parijs!

In 2006, na mijn ALO-opleiding klopte ik aan bij Bram Wassenaar  "Ik wil graag marathons lopen en naar de Olympische Spelen."...              Lees hier verder

Hoe reis je mee?

Dit zijn de opties om mijn Olympische reis naar Parijs2024 te steunen en van dichtbij te volgen en daarmee deel uit te gaan maken van mijn team:

Samen naar Parijs met de club van 42¹⁹⁵

In tegenstelling tot Rio en Tokyo ligt Parijs om de hoek. Dat maakt dat jij nu letterlijk meekunt naar Parijs. En hoe gaaf is het om daar aan de zijlijn te staan en te zeggen dat jij onderdeel bent geweest van mijn derde Olympische cyclus?!

De club van 42¹⁹⁵ is meer dan een groep sponsoren. Afhankelijk van het gesponsorde bedrag krijg je meer of minder privileges. Van korting op een club van 42¹⁹⁵ t-shirt t/m een presentatie of hardloopclinic van mij.

 

Kleding kopen

Door één of meerdere unieke Andrea Deelstra kledingitems uit mijn webshop te kopen.

 

Hardloopclinic of presentatie

Door mij in te huren voor een hardloopclinic of presentatie aan een groep van minimaal 10 personen. Of misschien heb je andere creatieve ideeën op dit vlak. Zie ook onder de kop "diensten". Ben je geïnteresseerd? Mail mij.

 

Samen naar Parijs met de club van 42¹⁹⁵

Sponsor een kilometer

Vanaf €250,- kun je één van de 42 kilometers sponsoren. Kijk hieronder bij de club van 42¹⁹⁵ welke kilometer nog vrij is en waar je mij het beste kunt gaan aanmoedigen!

Ja! Ik sponsor een kilometer.

De laatste loodjes

Zet je liever in op mijn eindsprint van 195meter? Al vanaf €10,- kun je mij een zetje in de rug geven.

Ja! Ik sponsor de eindsprint.

Sponsor een dienst of service

Wil je mij graag ondersteunen middels een dienst of service? Ook dat is mogelijk en ook zo kun je een kilometer of deel van mijn eindsprint ondersteunen.

Ja! Ik bied mijn diensten aan.

 

 

Onderweg naar Parijs.

0 / 42.195

 

Parcours42

195m