Diensten

Hardloopclinic / gasttraining (90 min / 60 min)

Tijdens een hardloopclinic laat ik je ervaren welke dingen belangrijk zijn voor mij, tijdens training en wedstrijd. De clinic wordt altijd aangepast aan de doelgroep en is geschikt voor lopers van alle leeftijden en alle niveaus.
Opzoek naar iets meer dan een hardloopclinic? Wil jouw loopgroep / atletiek- / sportvereniging graag verdieping op een bepaald thema? Een looptechniek voor spelsporters, een gevarieerde training gericht op rompstabiliteit of totaal iets anders? Mail mij je specifieke vraag en ontdek de mogelijkheden.

Trainingsbegeleiding voor 1 tot 3 personen

Vanuit mijn persoonlijke ervaring als atleet, docent,  atletiek- en looptrainer biedt ik trainingsbegeleiding aan voor hardlopers die aansluit op de persoonlijke behoeften.
Één op één trainingsbegeleiding of trainingsbegeleiding in een groep van maximaal drie personen kan bestaan uit:
-core stability / krachttraining
-meefietsen met een (lang duur)training
-loopscholing gevolgd door begeleiding bij uitvoering van de intervaltraining

Train je op schema's van Hardloopbegeleiding op maat, dan ontvang je 10% korting

Mail je specifieke vraag en ontdek de mogelijkheden.

Presentaties / Gastspreker (20 min – 60 min)

Graag neem ik je mee in mijn wereld die topsport heet. Over doelen stellen, dromen najagen, keuzes maken en omgaan met tegenslagen én succes. De rode draad van mijn verhaal staat vast, maar afhankelijk van de doelgroep en de vraag van de organisatie door wie ik wordt uitgenodigd zal ik sturing geven aan mijn verhaal en waar mogelijk paralellen trekken met de betreffende doelgroep. Mail mij je specifieke vraag en ontdek de mogelijkheden.

Gastdocent / invalleerkracht gymlessen / projectmatige ondersteuning gymonderwijs op scholen

Naast dat ik topsporter ben, ben ik ook gymdocent. Ik heb ervaring in nagenoeg alle onderwijssoorten en niveaus en deel mijn kennis en ervaring graag bij diverse onderwijsinstellingen. Zie hieronder voor een resumé van mijn werkervaringen. Naast deze ervaringen neem ik tijdens gastlessen of projectmatige opdrachten mijn ervaring van de topsport mee en het ondernemerschap dat daarbij hoort. Interesse? Mail mij met een specifieke vraag en ontdek de mogelijkheden.

Resumé van mijn werkervaringen

Tussen 2002 en 2006 heb ik aan de ALO in Groningen gestudeerd. Mijn afstudeerstage deed ik op de ALO, verdieping atletiek en basisonderwijs. Tijdens mijn afstuderen ging ik ook al aan het werk op de ALO als docent voor de opleiding “sportmanagement” en gaf daar twee lesblokken gericht op duurtraining. Na mijn afstuderen bleef ik op de ALO en verzorgde atletieklessen aan de eerste- en tweedejaars. De combi lesgeven en sport werd te zwaar. Ik nam ontslag en ging aan het werk in het basisonderwijs. Naast enkele vaste scholen te hebben gehad, ben ik ook werkzaam geweest als invaller en als buurtsportcoach. Na mijn verhuizing van Dwingeloo naar Apeldoorn werkte ik kortstondig in de buitenschoolse opvang alvorens ik bij de Gelderse Sport Federatie in dienst kwam. Op dit moment ben ik als ZZP-er nog nauw verbonden met deze organisatie. Mijn werkzaamheden zijn vanaf het begin zeer divers geweest: onder andere lesgeven in het basisonderwijs, coachen van groepsleerkrachten in de gymles, ondersteuning bij het opstellen van jaarplannen, advies geven over de inrichting van gymzalen en schoolpleinen, adviseren over aan te schaffen spelmaterialen, ondersteuning als lesgever en coach bij beweegtuinen, presentaties in het bedrijfsleven over vitaliteit (op de werkvloer) voorbereiden en uitvoeren van GALM-testen of fittesten in het bedrijfsleven.

Mail mij over diensten