Diensten

Ik heb een passie voor sport en bewegen. Ik ben een motivator en een aanjager. Ik streef altijd naar beter en best. Plezier in datgene wat je doet en bewegen op je eigen niveau naar je eigen intrinsieke motivatie zijn m.i. voorwaarden voor een leven lang sporten. Een sportende mens is een blijer mens, je lijf maakt met sporten immers endorfines "gelukshormonen" aan. Een sportende mens is een energieker mens, bewegen geeft immers energie. Sport en bewegen voorwaarden voor een gelukkiger leven?

Met mijn ALO-diploma op zak en een brede ervaring in meerdere onderwijsvormen en -niveaus, als leerkracht, coach en adviseur in de gymzaal ben ik als freelancer beschikbaar. Naast het onderwijs heb ik ook meerdere jaren ervaring als jeugdatletiektrainer en looptrainer. En heb ik als topsporter een enorme rugzak aan bagage op uiteenlopende vlakken.

Van hardloopclinic tot bedrijfspresentaties

Als je denkt dat ik iets voor jou, jouw bedrijf, school of vereniging kan betekenen neem gerust contact met mij op.

Van hardloopclinic tot bedrijfspresentaties over doelen stellen, dromen najagen, tegenslagen en succes, topsport versus bedrijfsleven, bijna alles is mogelijk. Denk creatief, dat doe ik ook om speciaal voor jou/jullie een programma op maat te maken.

Mail mij over diensten